Η ΕΙΙΡΑ αποχαιρετά το Χρήστο Βαλασέλλη

#26 Διμηνιαίο Δελτίο Ακροαματικότητας Ραδιοφώνου & ΡΦ Σταθμών Αττικής
02/11/2023
Tο ALL THINGS RADIO έρχεται στις 13 Φεβρουαρίου 2024.
02/01/2024

Η ΕΙΙΡΑ αποχαιρετά το Χρήστο Βαλασέλλη

Η ΕΙΙΡΑ αποχαιρετά το Χρήστο Βαλασέλλη

 Η οικογένεια του ραδιοφώνου, με μεγάλη θλίψη, αποχαιρετά το Χρήστο Βαλασέλλη, έναν χαρισματικό άνθρωπο αφοσιωμένο στην ανάπτυξη του αγαπημένου μας μέσου. 

Δίχως να αφήσει το νησί του, τη Λέσβο, κατέκτησε την παγκόσμια ραδιοφωνική αγορά με την ανάπτυξη του καινοτόμου του (μυτιληνιού, όπως συνήθιζε να λέει) λογισμικού αυτοματισμού μετάδοσης ραδιοφωνικού προγράμματος, που πλέον χρησιμοποιείται από πλήθος ραδιοφωνικών σταθμών στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Το Δ.Σ. της ΕΙΙΡΑ εκφράζει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια προς τους οικείους και τους συνεργάτες του.

Σε όσους είχαμε την τύχη να τον γνωρίσουμε και να συνεργαστούμε μαζί του, θα μας λείψει η ευγένεια και η προθυμία του να βοηθήσει τον καθένα από εμάς. 

Για την ΕΙΙΡΑ

Η Ένωση Ιδιοκτητών Ιδιωτικών Ραδιοφωνικών Σταθμών Αττικής εκπροσωπεί τις ραδιοφωνικές επιχειρήσεις της Αττικής, ενώπιων αρμόδιων εθνικών, ευρωπαϊκών και διεθνών αρχών ρύθμισης και εποπτείας του τομέα των ηλεκτρονικών μέσων ενημέρωσης, αλλά και ενώπιον κάθε εταίρου που σχετίζεται με θέματα ραδιοφωνίας, με στόχο την προαγωγή θέσεων και προτάσεων που σχετίζονται με τη λειτουργία της Ελληνικής ραδιοφωνίας. 
Η ΕΙΙΡΑ έχει δημιουργήσει μαζί με την Ένωση Εταιρειών Διαφήμισης – Επικοινωνίας (ΕΔΕΕ), τη μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα Αστική Εταιρεία Μέτρησης Ακροαματικότητας Ραδιοφωνικών Σταθμών Αττικής (ΑΕΜΑΡ) με σκοπό την μέτρηση της ακροαματικότητας των ραδιοφωνικών σταθμών, που εκπέμπουν νόμιμα στην περιφέρεια του νομού Αττικής.

Για κάθε πρόσθετη διευκρίνιση επί θεμάτων τύπου, παρακαλώ επικοινωνήστε στο press@eiira.gr