Στα υψηλά προ πανδημίας επίπεδα η ακροαματικότητα ραδιοφώνου

«Δείχνει» ραδιόφωνο η νέα έρευνα της ΔΙΑΝΕΟΣΙΣ για την εμπιστοσύνη στους θεσμούς.
28/04/2020
#7 Διμηνιαίο Δελτίο Ακροαματικότητας Ραδιοφώνου & ΡΦ σταθμών Αττικής| Περίοδος μέτρων για την πανδημία Covid-19 – «Μένουμε Σπίτι»
26/05/2020

Στα υψηλά προ πανδημίας επίπεδα η ακροαματικότητα ραδιοφώνου

Ενημέρωση Τύπου

Διάγραμμα:   Ημερήσια Ακροαματικότητα των 10 τελευταίων εβδομάδων, εξαιρουμένων των 2 εβδομάδων του Πάσχα. Καθημερινές (πράσινο), ΣΚ (κόκκινο) και Συνολικά (μπλε).

Την πλήρη επαναφορά του ραδιοφώνου στα υψηλά επίπεδα ακροαματικότητας, όπως καταγράφονταν προ της πανδημίας, επιβεβαιώνουν τα νέα στοιχεία της έρευνας που διεξάγει η ΑΕΜΑΡ, με την επιστημονική εποπτεία του Παντείου Πανεπιστημίου, με τη συνεργασία των εταιρειών MRB HEELLAS και GLOBAL LINK. Συγκεκριμένα, η αύξηση της ακροαματικότητας που παρατηρήθηκε την εβδομάδα #53 (πριν τις διακοπές του Πάσχα) συνεχίστηκε και την εβδομάδα #54 (αμέσως μετά το Πάσχα) φέρνοντας την ακροαματικότητα οριακά πάνω από το 80% .

Αναλυτικά, οι καθημερινές κατέγραψαν 80.7% και τα σαββατοκύριακα 79.1%, ενώ συνολικά η ακροαματικότητα ανέβηκε στο 80.3%.

Τα νέα ευρήματα βρίσκονται σε συνέχεια σειράς θετικών στοιχείων, που πρόσφατα ανακοινώθηκαν,  όπου με ιδιαίτερα υψηλούς δείκτες αναδείχθηκε τόσο η εμπιστοσύνη για το #ΑγαπημένοΜέσο, όσο και η εγκυρότητα και η φιλικότητα (84,2%), η χαλάρωση και το ότι φτιάχνει τη διάθεση (96,2%), η συντροφικότητα, ακόμα και η ισχυρή δήλωση «δεν θα μπορούσα χωρίς αυτό» (69.6%).       

 

#ΜένουμεΑσφαλείς #ΑκούμεΡαδιόφωνο

Για την ΑΕΜΑΡ

Η ΑΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΕΤΡΗΣΗΣ ΑΚΡΟΑΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ (ΑΕΜΑΡ) αποτελεί αστική εταιρεία μη κερδοσκοπική, που δημιουργήθηκε από την ΕΙΙΡΑ (Eνωση Ιδιοκτητών Ιδιωτικών Ραδιοφωνικών Σταθμών Αττικής) και την ΕΔΕΕ (Eνωση Εταιρειών Διαφήμισης – Επικοινωνίας), με σκοπό την ανάθεση συστήματος μέτρησης της ακροαματικότητας των ραδιοφωνικών σταθμών.

 

Για κάθε πρόσθετη διευκρίνηση επί θεμάτων Τύπου, παρακαλώ επικοινωνήστε στο info@eiira.gr