Νέο Διοικητικό Συμβούλιο στην ΕΙΙΡΑ.

Παγκόσμια ημέρα τού ραδιοφώνου. To αγαπημένο μέσο γιορτάζει!
13/02/2021
#12 Διμηνιαίο Δελτίο Ακροαματικότητας Ραδιοφώνου & ΡΦ σταθμών Αττικής
08/04/2021

Νέο Διοικητικό Συμβούλιο στην ΕΙΙΡΑ.

Ανασυγκροτήθηκε σε σώμα το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΙΙΡΑ, σε συνεδρίασή του την Τετάρτη 10 Μαρτίου, αναδεικνύοντας ομόφωνα ως νέα Πρόεδρο ΔΣ την Αλεξάνδρα Δασκαλοπούλου του Ομίλου Frontstage (RED, EN LEFKO, Hit, Μελωδία, Kids radio) και ως Αντιπρόεδρο του ΔΣ τον Κώστα Φωτόπουλο (Όμιλος STAR). Στις υπόλοιπες θέσεις εξελέγησαν επίσης ομόφωνα η Αγγέλα Κακαουνάκη (ΣΚΑΙ), Γενική Γραμματέας, ο Νίκος Μπιλίρης (Pepper, ΜΕΝΤΑ), Ταμίας, ενώ τα καθήκοντα της νέας θέσης του Ειδικού Γραμματέα ανέλαβε ο Αλέξης Καρακατσάνης (ANT1 Group: Easy, Ρυθμός). Τα ανωτέρω μέλη συγκροτούν την Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΙΙΡΑ, με καθήκοντα τον καθημερινό συντονισμό των δράσεων της Ένωσης.

Μέλη του εννεαμελούς ΔΣ της ΕΙΙΡΑ παραμένουν οι Βαγγέλης Σπάρταλης (REAL FM), Στέλιος Μιχαλόπουλος (Όμιλος Αττικών Εκδόσεων: Athens DeeJay, Athens Rock, Λάμψη), Μίνα Μάζη (Politis Group: Sfera, Μουσικός, Music), ενώ εισέρχεται ως νέο μέλος του ΔΣ o Χρήστος Γιακουμόπουλος (GALAXY 92). 

Κοινή θέση των μελών ΔΣ αποτελεί η περαιτέρω ενίσχυση των δράσεων προαγωγής της εικόνας του αγαπημένου μέσου, του ραδιοφώνου, ως ο σταθερά αποτελεσματικός συνεργάτης των διαφημιζομένων, τόσο στις ιδιαίτερες υγειονομικές συνθήκες λειτουργίας της αγοράς, όσο και πριν από αυτές. Στο αμέσως προσεχές διάστημα άλλωστε, θα τεθούν υπόψη της διαφημιστικής αγοράς νέα ευρήματα ερευνών των επιστημονικών ομάδων του Παντείου Πανεπιστημίου, της ΑΕΜΑΡ, και των εταιρειών MRB & Global Link, που καταδεικνύουν τη σταθερή σχέση του ραδιοφώνου με τους ακροατές του, που έμεινε αναλλοίωτη και κατά την περίοδο της πανδημίας. 

Το ΔΣ ευχαριστεί τον απελθόντα Πρόεδρο Παναγιώτη Κωστάκη (Kiss FM) για την πολυετή συνεισφορά του στην Ένωση και στις δράσεις για την ανάδειξη των θεμάτων της ιδιωτικής ραδιοφωνίας.

Για την ΕΙΙΡΑ
Η Ένωση Ιδιοκτητών Ιδιωτικών Ραδιοφωνικών Σταθμών Αττικής εκπροσωπεί τις ραδιοφωνικές επιχειρήσεις της Αττικής, ενώπιον αρμόδιων εθνικών, ευρωπαϊκών και διεθνών αρχών ρύθμισης και εποπτείας του τομέα των ηλεκτρονικών μέσων ενημέρωσης, αλλά και ενώπιον κάθε εταίρου που σχετίζεται με θέματα ραδιοφωνίας, με στόχο την προαγωγή θέσεων και προτάσεων που σχετίζονται με τη λειτουργία της Ελληνικής ραδιοφωνίας. Η ΕΙΙΡΑ έχει δημιουργήσει μαζί με την Ένωση Εταιρειών Διαφήμισης – Επικοινωνίας (ΕΔΕΕ), την μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα Αστική Εταιρεία Μέτρησης Ακροαματικότητας Ραδιοφωνικών Σταθμών Αττικής (ΑΕΜΑΡ) με σκοπό την μέτρηση της ακροαματικότητας των ραδιοφωνικών σταθμών, που εκπέμπουν νόμιμα στην περιφέρεια του νομού Αττικής.

Για κάθε πρόσθετη διευκρίνιση επί θεμάτων τύπου, παρακαλώ επικοινωνήστε στο info.eiira@gmail.com