ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΕΙΙΡΑ & ΔΕΔΔΗΕ ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΚΠΟΜΠΗΣ ΥΜΗΤΤΟΥ

#24 Διμηνιαίο Δελτίο Ακροαματικότητας Ραδιοφώνου & ΡΦ Σταθμών Αττικής
15/06/2023
Διευρύνεται η ΕΙΙΡΑ. Νέο μέλος ο ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90,1
26/07/2023

ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΕΙΙΡΑ & ΔΕΔΔΗΕ ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΚΠΟΜΠΗΣ ΥΜΗΤΤΟΥ

Press Release

ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΕΙΙΡΑ & ΔΕΔΔΗΕ ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΚΠΟΜΠΗΣ ΥΜΗΤΤΟΥ

Με συμφωνία συνεργασίας για την ορθή λειτουργία του Κέντρου Εκπομπής Υμηττού και την άρση των ζητημάτων ρευματοκλοπής ολοκληρώθηκε η συνάντηση εργασίας του κ. Αναστασίου Μάνου, Διευθύνοντος Συμβούλου ΔΕΔΔΗΕ και Κωνσταντίνου Φωτόπουλου, Προέδρου ΔΣ ΕΙΙΡΑ, πλαισιωμένοι από τεχνικά στελέχη των δύο οργανισμών.

Το ζήτημα έχει απασχολήσει στο παρελθόν τις ραδιοφωνικές επιχειρήσεις της Αττικής που διατηρούν εγκαταστάσεις εκπομπής στον Υμηττό, καθώς είχαν αναφερθεί περιστατικά αυθαίρετης επέμβασης σε εγκαταστάσεις του Δικτύου με σκοπό την κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας.

Η συμφωνία περιλαμβάνει την εντατικοποίηση των ελέγχων στις σχετικές εγκαταστάσεις από συνεργεία του ΔΕΔΔΗΕ.

Για την ΕΙΙΡΑ

Η Ένωση Ιδιοκτητών Ιδιωτικών Ραδιοφωνικών Σταθμών Αττικής εκπροσωπεί τις ραδιοφωνικές επιχειρήσεις της Αττικής, ενώπιων αρμόδιων εθνικών, ευρωπαϊκών και διεθνών αρχών ρύθμισης και εποπτείας του τομέα των ηλεκτρονικών μέσων ενημέρωσης, αλλά και ενώπιον κάθε εταίρου που σχετίζεται με θέματα ραδιοφωνίας, με στόχο την προαγωγή θέσεων και προτάσεων που σχετίζονται με τη λειτουργία της Ελληνικής ραδιοφωνίας. 
Η ΕΙΙΡΑ έχει δημιουργήσει μαζί με την Ένωση Εταιρειών Διαφήμισης – Επικοινωνίας (ΕΔΕΕ), τη μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα Αστική Εταιρεία Μέτρησης Ακροαματικότητας Ραδιοφωνικών Σταθμών Αττικής (ΑΕΜΑΡ) με σκοπό την μέτρηση της ακροαματικότητας των ραδιοφωνικών σταθμών, που εκπέμπουν νόμιμα στην περιφέρεια του νομού Αττικής.
Για κάθε πρόσθετη διευκρίνιση επί θεμάτων τύπου, παρακαλώ επικοινωνήστε στο press@eiira.gr